Reklam
Reklam
Live News

SON DAKİKA

Sigaraya bir zam daha geliyor!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın açıklamalarına göre, ağustos ayında sigara fiyatlarına bir zam daha yapılması bekleniyor…

Sigaraya bir zam daha geliyor!
Bu haber 30 Temmuz 2024 - 9:27 'de eklendi.

3 Temmuz’da yapılan ÖTV zammının ardından sigara fiyatları sürekli olarak artış gösteriyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın açıklamalarına göre, ağustos ayında sigara fiyatlarına bir zam daha yapılması bekleniyor.

Dündar, Temmuz ayında gelen zamların aslında 8-9 lira civarında olması gerektiğini, ancak grubun fiyat listesini daha düşük bir zamla güncellemesinin diğer grupların zammı ertelemelerine yol açtığını belirtti.

Dündar, “Ağustos ayında 4-5 TL civarında bir zam bekliyoruz. Firmalar henüz hazırlıklarını tamamlamadılar. İlk yapılan 8-9 TL’lik zamlar aslında gerekli olan miktardı” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Basın Danışmanlığı
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER