Reklam
Reklam
Live News

SON DAKİKA

KUGAD’IN YENİ DÖNEM ADAYI HASAN DEBRELİ KACAR

Kuşadası Gazeteciler Derneği 25 Temmuz’da seçime gidiyor…

KUGAD’IN YENİ DÖNEM ADAYI HASAN DEBRELİ KACAR
Bu haber 11 Temmuz 2024 - 21:06 'de eklendi.

Yaklaşık 20 yıldır bu sektörün her alanında alın teri döken Ada Meclisi, Aydın Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Debreli Kacar’da aday olacağını açıkladı.

Uzun yıllar sektörün içinde yer almanın tecrübesiyle yerel basın sorunlarına hakim olan Kacar, uzun soluklu güzel hizmetler vermek için göreve aday olduğunu duyurmuştu. Gazetecilerin özellikle sahada zorlu çalışmalara koşulları ile yüz yüze kaldığının altını çizen Kacar, “Bizler için KUGAD bu işin limanı ve bizim arkamızdaki gerçek güçtür.
Seçilmemiz halinde bu gücü sahada alın teri döken tüm arkadaşlarımıza hissetirmek istiyoruz. Doğru haberciliğin ve mesleğin itibarının korunması bizim asli görevimiz olacaktır” dedi. Önemli projeler ile basın sektörünün ihtiyaçlarına cevap olacaklarını belirten Kacar, “Elbette elimizde sihirli bir değenek yok. Ama mücadele verecek gücümüz var. Bu iş bu ilçede bu işten ekmeğini kazanan meslektaşların omuz omuza hareket etmesi ile yeniden yükselecek. Bizlerde bunun öncüsü ve liderliğini üstlenmiş olacağız” dedi. Yakın zamanda organize edeceği kahvaltılı bir toplantı ile meslektaşlarını konuk edecek olan Kacar, hem projelerini sunacak hem de meslektaşlarının desteğini isteyecek. Sonucu büyük merakla beklenen seçim 25 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Öte yadan Kacar’ın başkanlık yolunda rakibi olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Basın Danışmanlığı
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER