Reklam
Reklam
Live News

SON DAKİKA

Bu zaferin ışığı bizleri daima aydınlatmaya devam edecek

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Başkanı Yavuz Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

Bu zaferin ışığı bizleri daima aydınlatmaya devam edecek
Bu haber 04 Eylül 2024 - 11:27 'de eklendi.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Başkanı Yavuz Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin simgesi olan bu büyük zaferin, milletimizin iradesi ve kararlılığının en güçlü tezahürü olduğunu vurguladı. Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık konusundaki azminin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğini ön plana çıkardı.

Yavuz Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos 1922’de elde ettiğimiz Büyük Zafer, sadece askeri bir zafer olmanın ötesinde, milletimizin bağımsızlık, hürriyet ve onur mücadelesinin simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer, Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bugün, bu büyük zaferin 102. yılını kutlarken, Atalarımızın bize bıraktığı mirasa sahip çıkmanın onuru ve sorumluluğu içindeyiz.”

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: “Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Bu zaferin ışığı, bizleri daima aydınlatmaya devam edecektir.

Kıymetli meslektaşlarım,

Bugün, aziz milletimizin bağımsızlık mücadelesinin destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz. Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı bu anlamlı gün, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık aşkının sembolüdür. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu topraklar için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Zafer Bayramı’nın, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesi, barış ve huzur içinde nice güzel günler yaşamamıza vesile olması dileğiyle, 30 Ağustos’un coşkusunu yüreğimizde hissedelim.

Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Basın Danışmanlığı
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER